DogPop 10 juni 2012 "Dogboek"

Dogboek > DogPop 10 juni 2012 "Dogboek"

So you think you can doggydance krijgt vorm!!
Het viel niet mee om so you think you can doggydance te oragniseren! Een grote wedstrijd precies ook op deze datum gooide een beetje roet in het eten!

Grietje Wagenaar (bekend van holland's got talent) is benaderd en zij was heel entiousiast en wilde graag en demonstratie geven!

Er volgde een hoop heen en weer gebel en gemail....met sponsoren e.d. maar het is gelukt!!

Grietje komt naar Dogpop met haar hond Floris en neemt zelfs plaats in de jury!!

Met 2 top demonstraties en in ieder geval 6 deelnemers is de druk er een beetje af....er staat in ieder geval een leuk onderdeel vast!!

Als een onderdeel al op de flyer wordt geplaatst voordat het uberhaupt georganiseerd is, kan ik je vertellen.....dat brengt behoorlijk wat stress met zich mee!!

Door honden page profiel Avonturia de vogelkelderAvonturia de vogelkelder op 22 mei om 11:16



De Floaters (deel van het frisbee demoteam) zijn ook allemaal opgegeven door de "hoofdfloater" Dus wij zijn allemaal opeens heel erg gaan oefenen, want hoewel de hondjes toch wel wat trucs kunnen voor een frisbee, is dat niet helemaal het zelfde als doggydance :P

gaaf dat het is gelukt! lijkt me erg leuk om te zien

 

Laat een reactie achter

Om een reactie achter te laten moet je eerst even inloggen!

 

Dogboek


Mijn Dogboek

Helaas, je hebt nog niets geschreven in het DogBoek

Foto's

Er zijn geen foto's toegevoegd bij DogPop 10 juni 2012 "Dogboek"


De HondenPage maakt gebruik van cookies. Dit zorgt er voor dat onze website voor jou als bezoeker beter werkt. Daarnaast gebruiken wij o.a. cookies voor onze webstatistieken en advertenties.info / verbergen en toestaan
^